Alt Annette Stallinga


Als uitvoerend muzikant zingt ze solistisch het brede oratorium repertoire alsmede de op haar lijf geschreven operarollen. Door haar prachtige timbre brengt ze een enorm kleurenpalet aan wanneer ze participeert in ensembles. In oude muziek, barok en klassiek is ze als een vis in het water. En ook de jas van de romantiek en de hedendaagse muziek past haar goed.

 

Zangpedagoog Annette Stallinga

lespraktijk in De Steeg en Wageningen


Zingen is een combinatie van techniek en psychologie. De verhouding daarvan binnen de coaching zal per keer verschillen en is persoons- en niveau-afhankelijk. Adem is DE verbindende factor tussen beiden. Bovendien is het fantastisch al zingend een compositie te verkennen en onderweg jezelf te (leren) (her)kennen.

 

 

Donne della Musica

Samen met Iris de Koomen (sopraan) en Elly van Munster (luit/ theorbe) voert Annette 'oude muziek' uit; een breed begrip.... het omvat wel 3 eeuwen muziek.

Ook zingen deze zangeressen operarepertoire gehuld in een luchtig jasje, in dat geval begeleid door een pianist.

Menura Voci

Sinds kort (2017) zijn de eerste repetities een feit en staat het eerste concert gepland: Iris de Koomen (sopraan), Annette Stallinga (alt), Henk Gunneman (tenor) en Hans Scholing (bas) vormen een kwartet wat zich richt op landen en/of thema's door de eeuwen heen. 

Ensemble Luci Serene

Luci Serene wordt gevormd door Andrew Clark, Heleen Meijer en Annette Stallinga en richt zich op het toegankelijk maken voor de luisteraar van bekende en miinder bekende werken. Met name van composities voor sopraan en alt, maar som s ook voor andere samenstellingen, die Andrew Clark arrangeert voor Luci Serene. Toehoorders worden meegenomen naar de essentie van het werk.

 

Alle ensembles zijn inzetbaar voor speciale gelegenheden als rouw- en trouwceremoniën of het opluisteren van presentaties, exposities, jubilea etc., hetgeen ook geldt voor Annette Stallinga als solist met piano- of orgelbegeleiding.

boekingen via contact